Feest bij Eigen Wijs

Feest bij Eigen Wijs!

Het 1-jarig bestaan van Peutergroep Eigen Wijs in Benthuizen is groots gevierd. Natuurlijk was het lokaal versierd met slingers en de kinderen mochten zelf ballonnen plakken, natuurlijk met een 1 erop. Bij feest hoort iets lekkers, dus elk dagdeel hebben de kinderen eierkoeken versierd met slagroom en allerlei lekkers, ze zaten zichtbaar te smullen.

Tijdens twee dagdelen kregen we bezoek van Silvia Opstal, dansdocente bij Balletgroep Mirjam Ouwerkerk. Alle kinderen waren uitgenodigd een van deze dagdelen te komen voor een workshop Bewegen op Muziek. En wat deden ze goed mee. De kinderen bewogen als ballonnen door het lokaal, ze vlogen van Langzaamland naar Snelland, de een nog enthousiaster dan de ander. Het waren geweldige ochtenden.

Tijdens de andere dagdelen hebben de kinderen heerlijk gespeeld met het nieuwe speelgoed, een heel parcours aan hoepels, staptegels, tunnel en stokken. Wat zijn ze heerlijk bezig geweest. Het was een erg leuke week.

Op naar het volgende lustrum!