Veelgestelde vragen

Mocht u vragen hebben over Peutergroep Eigen Wijs, dan kunt u de antwoorden op de meest gestelde vragen op deze pagina vinden. Mocht u meer willen weten over de peutergroep zelf, ga dan naar de pagina Over ons, waar u kennis kunt maken met het team en waar wij voor staan. Op onze Homepagina kunt u eenvoudig een overzicht vinden van de meest recente nieuwsberichten, openingstijden en andere nuttige informatie. Mochten wij u overtuigd hebben om uw kind in te schrijven bij onze peutergroep, dan zien wij u graag terug op de pagina Aanmelden.

Kunt u niet het antwoord op uw vraag vinden op deze pagina of een van de andere, hierboven genoemde pagina’s? Neem dan alstublieft contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Algemeen

Waar kan ik jullie openingstijden vinden?

De openingstijden staan vermeld op onze homepagina.

Uw kind inschrijven

Wanneer kan ik het best mijn kind inschrijven?

Wij raden u aan om vanaf een leeftijd van anderhalf jaar uw kind bij ons in te schrijven.

Kan ik zelf een keer een kijkje nemen op de peutergroep?

Natuurlijk! Stuur ons alstublieft een bericht via onze contactpagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen of aanspreken.

Kan mijn kind eerst komen wennen op de peutergroep?

Wij raden aan in de week voor de plaatsing een half uurtje met uw kind te komen kijken, bij voorkeur zo rond 10 uur. Dit zorgt er vaak voor dat een kind veel meer ontspannen de eerste keer naar de peutergroep zal komen.

Overige vragen

Hoe krijg ik te horen hoe het met mijn kind gaat?

Wij bieden u eens in het jaar de mogelijkheid om in te schrijven voor een 10-minuten gesprek om de ontwikkeling van uw kind te bespreken. Uiteraard kunt u ons altijd aanspreken mocht u  vragen hebben. Mocht het nodig zijn, maken wij een aparte afspraak met u om uw vragen te beantwoorden.


Hebt u geen antwoord op uw vraag vinden op deze pagina? Neem dan alstublieft contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te geven.