Eigen Wijs opent haar deuren!

Ballonnen!

Schrijf het in uw agenda: op 4 april opent Peutergroep Eigen Wijs haar deuren! Vanaf die datum kunnen alle peuters van Benthuizen en omstreken bij ons terecht voor gezellig samen spelen, leren, ontdekken en vooral plezier te maken in onze nieuwe peutergroep. De eerste kinderen staan al te trappelen om te komen!

Wilt u uw zoon of dochter ook bij ons aanmelden? Lees hier meer over wat dit inhoudt en vul direct ons aanmeldformulier in.

Open dag Eigen Wijs

Bent u ook zo benieuwd hoe Peutergroep Eigen Wijs er uit ziet?

Op 7 april houden wij van 16.30 tot 19.00 uur  een Open Dag.

Die middag is iedereen welkom om onze peutergroep te komen bewonderen. Houd uw brievenbus in de gaten: onze flyers worden komende week huis aan huis verspreid (samen met de PLUS folder). U zult ze tevens kunnen vinden op verschillende locaties in en rond het dorp.

Om 17.00 uur zal wethouder Van Velzen onze peutergroep officieel openen.

Wij zouden het erg leuk vinden als u ook komt, om samen met ons de opening van onze peutergroep te vieren!