Open Dag op 7 april

Zet de champagne maar vast klaar!

Zoals u weet is Peutergroep Eigen Wijs gisteren écht van start gegaan. Dit is een reden voor een feestje, en zoals u al weet houden wij daarom  – en om iedereen een kijkje te geven op onze locatie – op 7 april een Open Dag. Van 16.30 tot 19.00 uur bent u van harte welkom om gezellig met ons te proosten op een fantastische start!

Om het geheel extra feestelijk te maken, zal om 17.00 uur wethouder Van Velzen het spreekwoordelijke lintje doorknippen.

Niet alleen hebben wij een hapje en drankje voor alle aanwezigen; voor de kinderen is er een kleurplaat die zij mee mogen nemen naar huis. Voor wie interesse heeft om zijn of haar peuter bij ons te brengen, liggen de aanmeldingsformulieren uiteraard klaar.

Wij kijken er naar uit om met u samen het glas te heffen tijdens onze Open Dag!