Samen met papa een ochtendje spelen

Om ook de papa’s eens te laten zien wat hun kind allemaal kan en doet op onze Peutergroep hielden we zaterdag 25 juni een vaderochtend. Deze feestelijke ochtend was al eerder via onze Facebookpagina en nieuwsbrief aangekondigd. Er waren veel vaders die gezellig een keertje met hun peuter mee naar de peutergroep wilden.

Vanwege de zomerstop bij BSC’68 konden we zelfs op zaterdag gebruik maken van de ruimte, dus dit werd meteen aangegrepen om de jaarlijkse vaderochtend te organiseren. Wel een iets kortere ochtend dan gebruikelijk, maar wel tijd genoeg om van alles te zien. Een flink aantal vaders heeft heerlijk kunnen tekenen, plakken, kleien en zingen met hun peuter.

De kinderen hebben ervan genoten om papa of opa te laten zien met welk speelgoed ze nou zo graag spelen. De papa’s speelden net zo enthousiast mee of lazen een boekje voor aan hun kind.

Zo heeft ook papa kunnen ervaren hoe het er op de Peutergroep aan toe gaat, leuk!