De vakantie staat voor de deur!

Het is alweer een paar weken zomer en dat betekent dat de vakantie binnenkort weer van start gaat! Net als heel veel peuters gaan ook de juffen van Peutergroep Eigen Wijs genieten van het zonnetje: de deuren van de peutergroep zijn daarom van 9 juli tot en met 21 augustus dicht!

Juffen Vera en Mariƫlle wensen alle peuters alvast een hele fijne vakantie toe en kijken er naar uit iedereen na de zomervakantie weer te zien. Ze zijn nu al benieuwd naar alle leuke dingen die de kinderen gaan doen.

Tips

Voor zowel de families die naar hun vakantiebestemming vliegen als voor de kinderen die met de auto op reis gaan, hebben we een aantal leuke en nuttige tips gevonden die de reis soepel zullen laten verlopen.

Voor een reis met de auto is het handig om van te voren alvast een verhaal voor te lezen en dit op te nemen. Zo kan uw kind, ook als u geen zin hebt om voor te lezen, fijn naar een verhaal luisteren. Deze en meer tips voor in de auto zijn te lezen op Vaders&Moeders.nl. Misschien staan er nog tips tussen waar u wat aan hebt.

Ook vonden wij voor een vliegvakantie deze tip van Verre reizen met kinderen erg handig: geef aan dat de buggy bij een eventuele tussenstop uitgeladen moet worden. Zelfs al kan uw kind al fantastisch zelf lopen, op een vliegveld is een buggy toch wel een uitkomst.

Volgend schooljaar

Bent u al benieuwd wanneer de volgende vakantie is? Op onze kalenderpagina kunt u alle data zien voor het komende schooljaar.Zo kunt u gemakkelijk alvast uw volgende vakantie plannen!

Tijdens de vakantieperiode zijn wij niet telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons uiteraard altijd een mailtje sturen.

Fijne vakantie!