Het nieuwe schooljaar is begonnen

Leuk, het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Terug naar school!

De kop is er weer af, we zijn weer met veel enthousiasme en vol leuke ideeën begonnen aan het nieuwe schooljaar. De peuters hadden er weer veel zin in, veel kinderen hadden ons echt gemist – en wij hen! We mochten weer een aantal nieuwe kinderen welkom heten en een aantal peuters mag een dagdeel extra komen, erg leuk!

Inmiddels zijn wij erg blij dat we een aantal dagdelen ondersteuning hebben van een vrijwilligster. Juf Karin op dinsdagmorgen, juf Petra op woensdagmorgen en juf Yvonne op donderdagmorgen.

We begonnen de eerste weken met het thema “weer naar school”. De kinderen oefenden de eerste week met de namen van de kinderen van de groep en de tweede week gingen we aan de slag met waar alles ligt. In spelvorm hebben we al het speelgoed opgeruimd.

We maken er weer een leuk schooljaar van.