Sinterklaasfeest 2020

Kruidnootjes en ander lekkers

Vanwege alle corona maatregelen kunnen wij dit jaar Sinterklaas en zijn Pieten niet op de peuterspeelzaal laten komen, helaas. Maar natuurlijk laten we dit feest niet zomaar voorbijgaan. Op dinsdag 1 december en donderdag 3 december maken we ons eigen Sinterklaasfeestje.

Op beide dagen hebben wij Silvia Opstal uitgenodigd. Silvia is dansdocente bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk in Hazerswoude. Zij zal bij ons een workshop peuterdans geven, natuurlijk in het thema Sinterklaas. Dit wordt vast erg leuk!

Ook zullen we een filmpje vertonen waarin wij een gesprekje hebben met Sinterklaas. Dit filmpje zal later op onze website geplaatst worden Tijdens de ochtend gaan we met de kinderen iets lekkers versieren en natuurlijk zal Piet nog zorgen voor een zak met kadootjes. Tussendoor zal er zeker nog ruimte zijn om te spelen. Kortom: een leuke Sinterklaasochtend.

Uw kind komt toch zeker ook?

Komende week krijgen alle kinderen een brief mee met de uitnodiging voor dit Sinterklaasfeest. Hierop staat aangegeven op welke van deze twee dagen ieder kind voor dit feestje wordt verwacht. Kan een kind niet op het aangegeven dagdeel, vragen wij ouders dit dan even te laten weten. Voor de kinderen die normaliter op dinsdag en donderdag komen, geldt dat zij dit jaar boffen. Zij mogen beide ochtenden komen. Voor deze ochtend gelden de normale speeltijden, van 08.45 tot 11.30 uur.